2013-ban indítottuk útjára partnerprogramunkat, melynek a fő mozgatórugója az volt, hogy egy szorosabb együttműködést és közös gondolkodást hozzunk létre az arra nyitott partnereinkkel, amely egy kölcsönösen eredményes üzleti kapcsolatot eredményez. Az elmúlt 4 év során a partnerprogramot folyamatosan a piaci tendenciáknak megfelelően alakítottuk, mind feltételeket, mind pedig az elérhető szolgáltatásokat és előnyöket.
Nem titok, hogy a partnerprogramban olyan viszonteladók találták meg hosszútávon a helyüket és azok profitáltak belőle többet, akik maguk is aktív részt vállalnak a közös munkából. Ennek megfelelően nem csak a partnerprogram feltételrendszere alakult az évek során, de a partnerprogram köre is.

A programban résztvevő cégek több plusz előnyt is élveznek:


· Forgalmi visszatérítés az elért forgalom alapján:
Minden ScanPartner jogosult forgalmi visszatérítésre az általa vásárolt RElease termékek után a megadott mértékben, amennyiben teljesíti a kitűzött forgalmi tervet. A visszatérítés kalkulációjánál a speciális- és projektértékesítéseket az összforgalomba beszámítjuk, de az adott tételekre forgalmi visszatérítés nem jár.
· ScanLease finanszírozás:
Egy külső finanszírozó cég bevonásával bérleti konstrukciót biztosítunk ScanPartnereink részére megkönnyítve a gépvásárlásból adódó beruházásokat.
· ReLease termékek forgalmazása:
A környezettudatosságot és gazdaságosságot szem előtt tartva hoztuk létre a ReLease termékcsoportot, amely magas minőségi feltételeknek megfelelő felújított, és újra épített berendezéseket tartalmaz. Bár a RElease termékcsalád minden partnerünk számára elérhető, azonban a partnerprogram résztvevői partneri áron vásárolhatják meg azokat.
· Kereskedelmi és technikai oktatások:
Igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a velünk együttműködő viszonteladókkal mind technikai, mind pedig kereskedelmi ismereteinket, tapasztalatainkat megosszuk, átadjuk, ezzel is segítve eredményes munkájukat.
· Tenderár-védelem:
Abban az esetben, ha adott régióban több viszonteladó partner indul ugyanazon tenderen, a régióban meghatározott TOP Partnert támogatjuk. Ha egyetlen TOP partner sem vesz részt, akkor a legnagyobb eséllyel induló Minősített Partner támogatjuk.
· Speciális ajánlatok:
A Program keretében Partnereink részére speciális akciókat, ajánlatokat és ösztönző programokat biztosítunk.