KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A HONLAPOT VAGY ANNAK OLDALAIT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET. A SITE BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

A weboldalon közzétett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. A Scan Union International Kft. minden tőle telhetőt megtesz az információk frissítéséért, azonban az esetleges téves vagy elavult információk, hiányosságok, pontatlanságok és elírások miatt Társaságunk nem vállal felelősséget.

A Scan Union International Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa, átdolgozza, szüneteltesse, korszerűsítse és visszavonja.

A Scan Union International Kft. nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés minden körülmények között technikailag folyamatosan biztosított vagy üzemzavarmentes lesz, így kizárja az ebből fakadó esetleges felelősséget.

A Scan Union International Kft. nem vállal felelősséget azon honlapok tartalmáért, amelyekről hivatkozások segítségével jelen honlap elérhető, valamint olyan honlap tartalmáért sem, amely hivatkozás segítségével jelen honlapról érhető el.

A weboldal bárki által látogatható, de egyes szolgáltatások hozzáféréshez regisztráció szükséges. A weboldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A weboldal látogatója a weboldal használata során a fenti feltételeket elfogadja, az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A weboldal tartalmával és esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldheti.

Cégadatok:

Cégnév: Scan Union International Kft. 
Székhely, telephely: H-1172 Budapest, Rétifarkas u. 16. 
Adószám: 13280178-2-42 
Cégjegyzékszám: 01-09-922295